terug naar de beginepagina van deze site

                                                                                                                                                        

Aankoopadvies binnenzonwering particulieren  en bedrijven.

Hieronder staan de typen binnenzonwering die wij kunnen adviseren. Dit betekend dat u een advies krijgt dat niet op een bepaald merk, of winstobject wordt gegeven. U krijgt immers de beste dealers of fabrikanten geadviseerd.

Klik op een product om een groter plaatje van het product te openen in een nieuw venster. Indien u meer informatie wenst over de de karakteristieken van de verschillende typen zonwering, dan kunt de voor- en nadelen vinden onder de categorie advisering.

Naast informatie op deze site krijgt u persoonlijk contact met een van onze adviseurs. Juiste informatie over functionaliteit  voor uw doel, maar ook de omstandigheden, lichtinval, verduistering, fragiel doek, werkomgeving t.a.v. soort materiaal en duurzaamheid is van essentieel belang.

U ziet dat ons advies niets te maken heeft met een winstoogmerk van een bepaald type binnenzonwering (verkoopdealer) maar om een lange levensduur...

A.     B.   C.   D.

  E.   F.    G.  H. 

  I.    J.     K.

A. Duette® Shades

B. plissegordijnen

C. Silhouette® Shades, honeycombshades

D. Facette® Shades, Multishades, Duorolo, Twist® Shades, Zebrarollo, Prestige

E. Luminette® Shades 

F. horizontale jaloezieën

G. rolgordijnen

H. verticale lamelgordijnen

I.   vouwgordijnen

J.  shutters

K. paneelgordijnen

 

Voor en nadelen van verschillende producten

Elk product heeft bepaalde voor- en nadelen. U kunt hier een tabel vinden met de algemene voor- en nadelen die aan ieder type binnenzonwering zijn verbonden.

Showroom en magazijn

Nagenoeg alle merken en soorten, uit de hele wereld, kunt u in onze showroom met elkaar vergelijken in prijs en kwaliteit. Losse (vervangings-,) lamellen binnen enkele dagen voor u passend gemaakt om zo aan uw huidige systeem te bevestigen. Onderdelen kwijt of defect? Neemt u eventueel het defecte onderdeel mee als voorbeeld. Wilt u op afstand weten of dat wij het gewenste onderdeel kunnen leveren en mogelijk een reis wilt besparen? Leest u de tip bij contact. Ook overjarige onderdelen op voorraad. 99% kans dat wij het u kunnen leveren!

Levering

Ophalen of laten leveren, waar ook, is mogelijk. Wij regelen het voor u.

Montage

Voor montage hebben wij een speciaal opgeleid team. Aan deze specialisten kunt u alles overlaten. Betere vaklieden bestaan er niet! Trouwens, zij doen niets anders dan binnenzonwering plaatsen.

Aankoopadvies binnenzonwering bedrijven en projecten

Wat is het meest geschikt?

Welke zonweringtype voor u het meest geschikt is hangt af van uw situatie. Heeft u kantoorruimten met beeldschermen of werkruimten met veel stof en vuil. Is het meer voor een decoratieve situatie? Of voor openbare ruimten. Zoals u ziet zijn er vele eigenschappen. Onderhoud, functionaliteit en sterkte zijn belangrijk. Laat u door ons ter plaatse adviseren. Wij nemen voorbeelden en stalen mee om u een en ander te demonstreren. Een testcase behoort tot de mogelijkheden. Bekijkt u zeker even de voor- en nadelen.

Voordat Lamelcleaning Nederland een bezoek aan u brengt

Lamelcleaning Nederland is een veel gevraagd bedrijf. Wij willen ons concentreren op serieuze aanvragen. Inkopers die op prijzen inkopen adviseren wij anderen (knoeiers) te bellen. Serieuze inkopers die staan voor kwaliteit en niet gevoelig zijn voor premiums en steekpenningen kunnen ons benaderen. Onderdeel van samenwerking is een akkoordverklaring van onze zogenaamde bestekberekening. Om te voorkomen dat iedereen zomaar links en rechts offertes aanvraagt (prijsjagers) brengen wij 10% in rekening om een locatie te inventariseren. Hierin zit het voorrijden, inmeten, eventueel bemonsteren, adviseren en calculeren van het werk.  Deze 10 % wordt uiteraard in mindering gebracht bij opdracht.

 

 
 
Duette® Shades , Twist® Shades, Facette® Shades, Silhouette® Shades, Luminette® Shades, Ondulette® Shades zijn handelsmerken van Hunter Douglas.

Alle inhoud © Lamelcleaning Nederland.