Reiniging voor bedrijven                                                                                                                                                                                                                                                               

Welke producten kunt u laten reinigen door ons?

A.     B.   C.   D.

  E.   F.    G.  H. 

  I.    J.     K.

A. Duette® Shades, honeycombshades

B. plissegordijnen

C. Silhouette® Shades

D. Multishades, Duorolo, Twist® Shades, Zebrarollo, Prestige

E. Luminette® Privacy Sheers 

F. horizontale jaloezieën

G. rolgordijnen

H. verticale lamelgordijnen

I.   vouwgordijnen

J.  shutters

K. paneelgordijnen

 

Uitvoering reiniging via Lamelcleaning Nederland

Bedrijven hebben het grote voordeel dat deze via Lamelcleaning Nederland hun produkten op een veilige maar vooral deskundige methode kunnen laten reinigen. Zonder winstschakel van derden. De technici van Lamelcleaning Nederland weten precies welke handelingen er nodig zijn om zonder geknoei ter plekke en zonder het personeel te storen op de werkplek de produkten te demonteren. Wat zeker belangrijk is dat de gebreken en defekten aan de mechanieken e.d. herkend, geďnventariseerd en gerepareerd worden met de juiste onderdelen. Zó krijgt men een perfekt gesaneerd produkt als eindresultaat.

Mogelijkheden

U kunt uw produkten eenmaal laten reinigen en u kunt een voordelig abonnement afsluiten.

Voordelen abonnement

Lamelcleaning Nederland hanteert hetzelfde tarief voor een eenmalige reinigingsbeurt als periodieke reinigingsbeurt. Echter bij een abonnement heeft u recht op gratis lamellen! Bij redelijke grote projekten heeft de client de keuze om gratis de lamelstof te laten vervangen - door Lamelcleaning Nederland - voor de huidige (oude) lamellen. Vraag info via email! Een abonnement heeft ook het voordeel van frequent onderhoud. De prolongatiedata bewaken wij voor u. Tevens kunt u de Arbeidsinspektie het abonnement overleggen. (De plicht om lamellen minimaal één keer per jaar te laten reinigen is in ontwerp!!) Al uw binnenzonwering wordt per bezoek gecontroleerd op het funktioneren.

Geen inkijk tijdens reiniging

U kunt op verzoek zogenaamde noodlamellen aanvragen die in de plaats van de te reinigen lamellen komen te hangen.

Voordat Lamelcleaning Nederland een bezoek aan u brengt

Lamelcleaning Nederland is een veel gevraagd bedrijf. Wij willen ons concentreren op serieuze aanvragen. Inkopers die op prijzen inkopen adviseren wij anderen (knoeiers) te bellen. Serieuze inkopers die staan voor kwaliteit en niet gevoelig zijn voor premiums en steekpenningen kunnen ons benaderen. Onderdeel van samenwerking is een accoordverklaring van onze zogenaamde bestek-berekening. Om te voorkomen dat iedereen zomaar links en rechts offertes aanvraagt (prijsjagers) brengen wij 10% in rekening om een locatie te inventariseren. Deze 10 % wordt uiteraard in mindering gebracht op uw opdracht.

inventarisatie

Inventarisatie

Een uitgebreide overzichtslijst wordt gemaakt van de werkzaamheden. Per plaats, gebouw, afdeling, kamer en raam wordt alles "in kaart gebracht". Tevens worden de gebreken geďnventariseerd. Hiermee wordt de facility-afdeling ontlast van werkzaamheden die specialistisch van aard zijn.

Organisatie tijdens reiniging

Goed vervoer betekend een schoon vervoer.

Alle produkten worden genummerd en worden op de juiste volgorde en plaats geretourneerd. In de tussentijd worden de door u gefiatteerde gebreken verholpen of vervangen. Wilt u een extra kamer met eenzelfde type produkt? Onze kanalen reiken dusdanig ver dat wij hetzelfde type voor u vinden.

Duette® Shades , Twist® Shades, Facette® Shades, Silhouette® Shades, Luminette® Shades, Ondulette® Shades zijn handelsmerken van Hunter Douglas.

alle inhoud: Lamelcleaning Nederland ©