Loading  

 

Laatste Nieuws op deze pagina!                                                               vorige pagina                                

 

  • Oude klanten van Eurolux  Den Haag, kunnen bij ons terecht voor reinigen, aankoop en reparatie van binnenzonwering.

  • Per 1 mei 2013 gaat de Japanse Designcollectie van het merk Luxaflex® uit verkoop. Deze is 6 jaar in de markt geweest.

  • Luminette® Shades van Luxaflex® per mei 2005 uit de handel.    ( maar nu nog te koop bij ons in soortgelijk type of als second hands) . Wij hebben een speciale machine om uw de afmeting van uw Luminette® Shades aan te passen, in te inkorten. Ook vervanging van het gordijngedeelte of rail is bij ons mogelijk. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor reparatie en reinigen van uw Luminette® Shades.

  • Rolgordijnen van Jan des Bouvrie, gekocht bij Gamma kunnen wij professioneel inkorten en op maat maken. Dit geldt voor de leem, hoogglans, wit, zwart, zilver, en zand kleur. 

  • Nu hebben wij ook een reinigingsmachine die de meeste rolgordijnen kan reinigen!

  • Facette®  Shades 100mm, van het merk Luxaflex® zijn uit de collectie genomen door Luxaflex® Nederland of haar dealers. Soortgelijke systemen kunt u wel bij ons kopen. Uw huidige Facette®  Shades, kunnen wij reinigen, repareren en inkorten.
  • Silhoutte®  Shades 100mm, van het merk Luxaflex® zijn uit de collectiegenomen rond 2017. Onderdelen, ook electrische motoren etc. , zijn niet meer verkrijgbaar bij Luxaflex® Nederland of haar dealers. Wél verkrijgbaar bij ons, Lamelcleaning Nederland. Aanpasingen van electra naar handbediend óók mogelijk.
  • clienten melden ons dat LNL-Nederland permanent gesloten zijn. LNL ultrasoon is failliet. Clienten kunnen bij ons terecht voor nu professionele reiniging en reparatie.

 

Luminette® Shades: 

 

Helaas, het wonderschone product " Luminette® Shades"  van het merk Luxaflex® is sinds juni 2005 uit de handel gehaald.

Wel kunt u nog 2e hands (op maat gemaakt) bij ons kopen! Ook de onderdelen natuurlijk.

De Luminette® Shades is een product waarbij de vertikale textielstroken (lamellen) aan de voorzijde verbonden zitten met een mooie bol geplooide voile. Aan de kamerzijde geeft dit een vitrage-uiterlijk waarbij toch de zon wordt geweerd door de lamellen te kantelen.

Reden van Luxaflex® Nederland, conform een schrijven aan haar dealers, is dat het product niet aanslaat en tevens veel problemen geeft. 

In ieder geval hebben wij, Lamelcleaning Nederland, perfecte resultaten met onze droogvriesreiniging en het de-,en monteren van deze Luminette® Shades!

En wilt u toch een soortgelijk type aankopen? 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. !!

 

sommige Vlinderjaloezie toch te reinigen van BECE®.

De vlinderjaloezie, een jaloezie van dubbelgevouwen banen textiel dat uitklapt tijdens het neerlaten.

 

 
 

Duette® Shades , Twist® Shades, Facette® Shades, Silhouette® Shades, Luminette® Shades, Ondulette® Shades zijn handelsmerken van Hunter Douglas. BECE® is een handelsmerk van B&C products te Nunspeet

.

Alle inhoud © Lamelcleaning Nederland.