Wat deden wij in de  Coronavirus periode?

U leest  de voorwaarden hieronder

Gelukkig voorbij!

 

   

COVID-19 beperkende maatregelen producten aanbieden of laten de-monteren:

Zowel de intake-balie, de werkplaats als de showroom van Lamelcleaning Nederland zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de meeste* richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Lamelcleaning Nederland heeft de volgende maatregelen getroffen:

•Er dient van te voren een afspraak gemaakt worden voor uw bezoek aan onze vestiging in Den Haag.

•Ons servicecentrum kan alleen betreden worden nadat u zich hebt gemeld bij de gesloten entree. Aanbellen is een must.

•U kunt hulp meenemen om uw producten te helpen dragen tot aan deze entree. Degene die optreedt als aanbieder wordt toegelaten. Er mag slechts één client aanwezig zijn voor de servicebalie.

•Wij verzoeken u indien mogelijk uw producten alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.

•Wij verzoeken u uw producten alleen te brengen conform onze aanwijziging op welke wijze producten moeten worden aangeboden. Producten anders dan deze aanwijzing worden niet toegelaten. Denkt u aan plastics en dekens, lakens welke soms per abuis om de producten worden gewikkeld. Deze worden niet toegelaten in ons bedrijfsruimten. Houdt u deze in de auto.

•Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw product. Na elk contact met uw product wassen zij hun handen.
•Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak uit te stellen.
•Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met het bekende 'tikkie' via de bank-betaal-app. Als dit niet mogelijk is een contante betaling.
•U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven u geen hand en bewaren afstand.
•Om het virus tegen te gaan, adviseren wij u van onze montagedienst gebruik te maken. Uiteraard mag niemand in de drie weken voor dit afhaal of brengmoment niet hebben gehoest of verkouden is geweest. Onze montagedienst draagt automatisch beschermende mondkappen en handschoenen.

Goed om te weten!

Lamelcleaning heeft tijdens de Coronavirusperiode speciale methoden. Wij gebruiken een speciaal Coronadodendmiddel welke het Coronavirus doodt.

•*wetenschappers buiten het RIVM om adviseren mogelijke actieve Coronavirus, welke tussen 2 uren -4 dagen op harde en textiele materialen kunnen huizen, aan te pakken. De afleverprocedure passen wij hierdoor aan. Wij kunnen geen zekerheid en garantie bieden of datgene op waarheid berust.


Levering producten, accessoires en onderdelen:

Velen van onze leveranciers verwachten tot op heden geen enkel probleem met het leveren van producten, en onderdelen. Belt U voordat u langs komt voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van nieuwe of gebruikte producten.

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden.

Telefoon: 070-3614361
E-mail: info@lamelcleaning.nl

                        

 

 

A.   B.    C.   D.

  E.   F.    G.    H. 

  I.    J.     K.

A. Duette® Shades, honeycombshades

B. plissegordijnen

C. Silhouette® Shades

D. Multishades, Duorolo, Twist® Shades, Zebrarollo, Prestige

E. Luminette® Privacy Sheers 

F. horizontale jaloezieën

G. rolgordijnen

H. verticale lamelgordijnen

I.   vouwgordijnen

J.  shutters

K. paneelgordijnen

 

Duette® Shades , Twist® Shades, Facette® Shades, Silhouette® Shades, Luminette® Shades, Ondulette® Shades zijn handelsmerken van Hunter Douglas.

alle inhoud: Lamelcleaning Nederland ©